Nyheder

Opdateret 08.10.23

Så er det igen muligt at booke tid på min hjemmeside. Klik på fanebladet "Book tid" og vælg en tid der passer. Jeg glæder mig til at se dig i min nye klinik. Bemærk ny adresse, som er Bymidten 36, 1. sal, indgang A, 3500 Værløse.   

 

 

Profil

Agnes Andersen - Zoneterapeut og massørHvem er Bente?
Jeg er zoneterapeut og massør, medlem af FDZ - Forenede Danske Zoneterapeuter og registreret alternativ behandler (RAB). Det betyder, at min zoneterapeutuddannelse er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Registreringen stiller desuden krav til klinikkens indretning, overholdelse af etiske regler, samt løbende videreuddannelse.

I august 2017 blev jeg færdig med uddannelsen som zoneterapeut og i april 2018 som fysiurgisk massør. Endvidere har jeg en uddannelse som psykomotorisk terapeut fra 2010.

Januar 2018 startede jeg som selvstændig zoneterapeut hos ABFys og Sportsklinik sammen med Agnes Andersen, som et halvt år før havde flyttet sin klinik fra sit hjem og over til ABFys og Sportsklinik. Agnes besluttede dog at det var tid til at gå på pension november 2019, efter 16 år som selvstændig zoneterapeut og massør. Jeg overtog herefter hjemmesiden "Helseklinikken 3500". Per 01.09.2023 lukkede ABFys desværre, men jeg var så heldig at få et dejligt lokale på Bymidten 36, Værløse, hvor jeg fortsat kan tilbyde zoneterapi behandlinger. 

Igennem arbejdet i klinikken har jeg gode erfaringer med, hvad behandling med zoneterapi og massage kan gøre for menneskers helbred og velbefindende. Zoneterapi og massage virker både afspændende og afstressende og hjælper kroppen til at opretholde en sund balance. 

Helseklinikken v/ Bente Larsen - Bymidten 36, 1.A - 3500 Værløse - Telefon: 26701337 - Email: belar@nypost.dk